شما در داخل یا خارج منزل از پاردی استفاده میکنید؟ چه تأثیر و نقشی در چیدمان منزل شما دارد؟ چرا باید از پادری استفاده کنیم؟ چه مزایایی در استفاده از پاردی وجود دارد؟ آیا استفاده از پاردی در فرهنگ ایرانی متداولتر است یا در فرهنگ خارج از کشور؟ چگونه میتوانیم بهترین پاردی را انتخاب کنیم؟
استفاده از پادری و فرش پادری بسیار رایج است و علاوه بر جنبه زیبایی، کاربردهای فراوانی نیز دارد. استفاده از پادری میتواند جهت جمع آوری زباله، جلوگیری از خیس شدن کفپوش یا فرش های دیگر، جلوگیری از کثیف شدن فرش و کفپوش و… باشد.
آنچه در این مطلب می خوانید...
- 1 استفاده از پادری چه کاربردها و مزایایی دارد؟
- 2 استفاده از پادری به عنوان یک کالای تزئینی
- 3 تاثیر استفاده از پادری در حفظ تمیزی فضای داخلی
- 4 اهمیت استفاده از پادری در کاهش هزینه و زمان نظافت منزل
- 5 تصفیه هوا و جلوگیری از پراکندگی گرد و خاک با استفاده از پادری
- 6 اهمیت استفاده از پادری در حفظ کفپوش و فرش
- 7 مزایای استفاده از پادری برای جلوگیری از لغزندگی و حوادث ناگهانی
- 8 استفاده از پادری برای جلوگیری از خیس شدن و پوسیدگی فرش ها
- 9 انواع پادری از نظر کاربرد
- 10 اهمیت و کاربرد پادری های مخصوص محیط خارجی
- 11 ویژگی های پادری مخصوص محیط خارجی چیست؟
- 12 پادری مناسب داخل منازل
- 13 در کدام بخش های خانه احتیاج به استفاده از پادری است؟
- 14 زیبایی بصری و تکمیل چیدمان
- 15 آبگیری و خشک کنی
- 16 گرفتن آشغال و گل
- 17 ابعاد مناسب پادری کدامند؟
- 18 انواع سبک پادری های موجود در بازار کدامند؟
استفاده از پادری چه کاربردها و مزایایی دارد؟
-
استفاده از پادری به عنوان یک کالای تزئینی
پادری به عنوان یک کالای تزئینی برای پر کردن فضاهای خالی و یا افزودن جلوه بصری و رنگ زیبا به محیط، بسیار محبوب است. استفاده از پادریهایی که با فضا یا حتی با رنگهای شاد و زنده مطابقت داشته باشند، به عنوان یک راه برای خوش آمد گویی رنگی و افزایش انرژی و جذابیت در بخش ورودی منازل است. بهترین پادری از نظر زیبایی پادری است که با چیدمان شما کاملاً هماهنگ باشد و زیبایی بیشتری به فضا ببخشد.
-
تاثیر استفاده از پادری در حفظ تمیزی فضای داخلی
استفاده از پادری در جلوی درب های ورودی باعث جلوگیری از ورود آشغال، گرد و خاک و سایر ذرات به داخل فضا می شود. به همین دلیل، استفاده از پادری یکی از عواملی است که باعث تمیز ماندن فضاهای داخلی می شود.
-
اهمیت استفاده از پادری در کاهش هزینه و زمان نظافت منزل
استفاده از پادری در جلوگیری از کثیف شدن محیط، می تواند در طول زمان به صرفه جویی در وقت و هزینه های مربوط به نظافت کف منزل منجر شود.
-
تصفیه هوا و جلوگیری از پراکندگی گرد و خاک با استفاده از پادری
پادری باعث جذب گرد و خاک و حفظ آن می شود و در نتیجه جلوی پراکندگی ذرات خاک و گرد و غبار در محیط را می گیرد و هوای محیط را تصفیه می کند.
-
اهمیت استفاده از پادری در حفظ کفپوش و فرش
استفاده از پادری به منظور جلوگیری از انتقال رطوبت و آلودگی و در نتیجه پیشگیری از خرابی و آسیب به کفپوشها و فرشها است.
-
مزایای استفاده از پادری برای جلوگیری از لغزندگی و حوادث ناگهانی
پادری با جذب آب و رطوبت، از لغزندگی کف کفش و پا جلوگیری می کند و احتمال لیز خوردن و سرخوردگی را به حداقل می رساند. علاوه بر این، کاهش حوادث ناگهانی نیز از مزایای استفاده از پادری است.
-
استفاده از پادری برای جلوگیری از خیس شدن و پوسیدگی فرش ها
استفاده از پادری های ضد آب، به خصوص پادری های آبگیر، در محل هایی مانند جلو درب های ورودی منازل، زیر سینک آشپزخانه، درب سرویس بهداشتی، درب حمام و سایر محیط های مستعد رطوبت، از اینکه فرش ها خیس و مرطوب شوند و پوسیدگی بر اثر رطوبت به آنها وارد شود، جلوگیری می کند.
انواع پادری از نظر کاربرد
پادری ها بر اساس کاربردشان به دو دسته کلی پادری مخصوص محیط خارجی و پادری مخصوص محیط داخلی تقسیم میشوند.
اهمیت و کاربرد پادری های مخصوص محیط خارجی
پادری هایی که برای استفاده در محیط های سر باز یا نیمه سر بسته طراحی شدهاند، به عنوان پادری های مخصوص محیط خارجی شناخته میشوند.
مناسب بودن پادری برای محیط های خارجی، از جمله ورودی منازل، آپارتمان ها، هتل ها، رستوران ها، آموزشگاه ها و سایر مکان های عمومی با تردد فراوان، به عنوان یک امر ضروری به حساب می آید. استفاده از پادری در روزهای بارانی و برفی پاییز و زمستان، اهمیت بسیاری دارد.
ویژگی های پادری مخصوص محیط خارجی چیست؟
- جنس ضد آب داشته باشد.
- قابلیت عبور آب با شیارها یا سوراخ هایی در بدنه
- مقاوم در برابر گرما و سرما
- مقاوم در برابر پوسیدگی
- دارای عاج ها و یا شیارهای بلند برای گرفتن گل، خاک، برف، آشغال ها و …
- ضد لغزش باشد.
- رنگ و جنس مقاوم در برابر اشعه خورشید
پادری مناسب داخل منازل
پادرهای مورد استفاده در داخل منازل به طور قابل توجهی با پادرهای مخصوص محیط خارجی تفاوت دارند. پادرهای داخلی به لحاظ ظاهری زیباتر و با ارزش بیشتری هستند. پادری که در داخل خانه استفاده میشود باید تمام ویژگیهای کفپوش منزل را مانند راحتی فراوان داشته باشد.
برای استفاده در داخل منزل، یک پادری مناسب باید ویژگی های خاصی داشته باشد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید: فرش چند شانه بخریم؟
در کدام بخش های خانه احتیاج به استفاده از پادری است؟
استفاده از پادری در داخل منازل به سه کاربرد اصلی تقسیم میشود. این سه کاربرد شامل موارد زیر است:
-
زیبایی بصری و تکمیل چیدمان
استفاده از پادری به منظور ایجاد جلوهای تازه در خانه، پوشاندن فضاهای خالی و تکمیل دکوراسیون در دسته کاربردهای صرف زیبایی پادریها قرار می گیرد. این نوع پادریها در اتاق خواب، ورودی آشپزخانه و راهروها مورد استفاده قرار میگیرند. ویژگی مهم این نوع پادریها، ظاهر زیبا و هماهنگ با دکوراسیون و همچنین جلوگیری از بروز حوادث است.
-
آبگیری و خشک کنی
پادری های آبگیر و خشک کن، به عنوان یکی از انواع پادری ها، در منازل استفاده و به خشک کردن و جلوگیری از نفوذ آب به کفپوش و فرش ها می پردازند. این نوع پادری ها عمدتا در جلو درب ورودی حمام و دستشویی، سینک آشپزخانه و تراس ها و سایر محیط های مستعد خیسی و رطوبت استفاده می شوند. ویژگی های مهمی که در پادری های آبگیر مشاهده می شود، عبارتند از:
- قابلیت جذب آب بالا
- جنس و الیاف مقاوم در برابر آب
- نم پس ندادن رطوبت و آب از پادری
- رنگ و نقش مقاوم در برابر آب
- آنتی باکتریال
- مقاوم در برابر پوسیدگی
- مقاوم در برابر شست و شو
-
گرفتن آشغال و گل
این نوع از پادرها باید در داخل و خارج ورودی خانه ها، به خصوص در منازلی که افراد کفش های خود را در داخل بخش ورودی قرار می دهند، استفاده شوند. این پادری ها باید ویژگی های مشابه با پادرهایی که در فضاهای خارجی استفاده می شوند را داشته باشند تا مانع ورود خاک، رطوبت و آلودگی به داخل خانه شما شوند.
ابعاد مناسب پادری کدامند؟
عموماً، پادری های مختلفی که در بازار وجود دارند، به صورت استاندارد و معمولی در ابعاد خاصی عرضه می شوند. انتخاب ابعاد پادری بر اساس دو قانون ساده و کلی انجام می شود.
- طول پادری باید حداقل ۸۰% از درب ورودی را پوشش دهد.
- عرض پادری باید طوری باشد که فرد بتواند حداقل ۲ قدم روی
انواع سبک پادری های موجود در بازار کدامند؟
در بازار، پادری ها با تنوع شکل و جنس زیادی موجود هستند. جنس پادری می تواند مانند فرش از پشم، اکریلیک، ابریشم، ابریشم مودال و یا جنس های دیگری چون پلی پروپیلین و مشتقات دیگر پلاستیک باشد.
انتخاب بهترین نوع پادری، بر اساس کیفیت و کاربرد آن است. فرش شاه عباسی با مجموعهای از پادریهای متفاوت در سبک، رنگ و نقش، تنوعی برای شما به ارمغان میآورد. با انتخاب هر کلکسیون، میتوانید به آسایش خاطر خود برسید و حتی پادری و فرش کنارهدار خود را نیز تهیه کنید.